Gastenboek

Een vrolijk gastenboek waarin reviews terug te lezen zijn van voorgaande samenwerkingen. Heb je zelf met mij samengewerkt? Dan zou het tof zijn als je een review achter kunt laten. Alvast hartelijk bedankt en veel lees plezier!

Laat een bericht achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Schrijf je bedrijfsnaam of naam in het naamveld. Het zal zichtbaar zijn in het gastenboek nadat we het hebben beoordeeld.
3 berichten.
Lidwien Boudens
Pidio heeft in opdracht van Variva Edu Academy illustraties ontwikkeld voor onze nieuwe opleiding Manager in de kinderopvang. Ze trof in haar illustraties precies de door ons gewenste sfeer. Het was ook prettig dat ze snel schakelde als we iets in een illustratie wilden aanpassen. Kortom: een samenwerking die goed bevallen is en we zeker een volgende keer weer opzoeken.
Pidio heeft in opdracht van Variva Edu Academy illustraties ontwikkeld voor onze nieuwe opleiding Manager in de kinderopvang. Ze trof in haar illustraties precies de door ons gewenste sfeer. Het was ook prettig dat ze snel schakelde als we iets in een illustratie wilden aanpassen. Kortom: een samenwerking die goed bevallen is en we zeker een volgende keer weer opzoeken.... Sluiten
Nadine Scholten
Pidio heef 't logo ontwerp & website van mijn honden uitlaat service verzorgd. Ik had ideeën op papier gezet waar Pidio een perfect ontwerp van maakte. Ik was meteen enthousiast, omdat ze precies aanvoelde wat ik voor ogen had. Klanten en collega's waren lovend over mijn logo. Een echte eye-catcher voor mijn bedrijfsbus. Ik zou daarom Pidio aan iedereen aanraden; 'n super goede & fijne visual designer, die perfect aan voelt wat jouw wensen zijn.
Pidio heef 't logo ontwerp & website van mijn honden uitlaat service verzorgd. Ik had ideeën op papier gezet waar Pidio een perfect ontwerp van maakte. Ik was meteen enthousiast, omdat ze precies aanvoelde wat ik voor ogen had. Klanten en collega's waren lovend over mijn logo. Een echte eye-catcher voor mijn bedrijfsbus. Ik zou daarom Pidio aan iedereen aanraden; 'n super goede & fijne visual designer, die perfect aan voelt wat jouw wensen zijn.... Sluiten
Tinke de Jong
Petie heeft mijn schetsen en ideeen vanuit een powerpoint /papier geweldig weten om te zetten naar leesbare en begrijpelijke visuals en infographics! Ik ben blij dat ik haar heb gevonden en dat zij infographics voor mijn boek heeft gemaakt!
Petie heeft mijn schetsen en ideeen vanuit een powerpoint /papier geweldig weten om te zetten naar leesbare en begrijpelijke visuals en infographics! Ik ben blij dat ik haar heb gevonden en dat zij infographics voor mijn boek heeft gemaakt!... Sluiten