Gastenboek

Een vrolijk gastenboek waarin reviews terug te lezen zijn van voorgaande samenwerkingen. Heb je zelf met mij samengewerkt? Dan zou het tof zijn als je een review achter kunt laten. Alvast hartelijk bedankt en veel lees plezier!

Laat een bericht achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Schrijf je bedrijfsnaam of naam in het naamveld. Het zal zichtbaar zijn in het gastenboek nadat we het hebben beoordeeld.
1 bericht.
Hondenuitlaatservicesamdonna.nl
Pidio heef 't logo ontwerp & website van mijn uitlaatservice verzorgd. Ik had ideeën op papier gezet waar Pidio een perfect ontwerp van maakte. Ik was meteen enthousiast, omdat ze precies aanvoelde wat ik voor ogen had. Klanten en collega's waren lovend over mijn logo. Een echte eye-catcher voor mijn bedrijfsbus. Ik zou daarom Pidio aan iedereen aanraden; 'n super goede & fijne visual designer, die perfect aan voelt wat jouw wensen zijn.
Pidio heef 't logo ontwerp & website van mijn uitlaatservice verzorgd. Ik had ideeën op papier gezet waar Pidio een perfect ontwerp van maakte. Ik was meteen enthousiast, omdat ze precies aanvoelde wat ik voor ogen had. Klanten en collega's waren lovend over mijn logo. Een echte eye-catcher voor mijn bedrijfsbus. Ik zou daarom Pidio aan iedereen aanraden; 'n super goede & fijne visual designer, die perfect aan voelt wat jouw wensen zijn.... Sluiten